Bakan Özak'ın yoğun programı: 5,5 saatte 14 yeri ziyaret edecek

Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, yarın Çorum'a gelerek Olimpik Yüzme Havuzu'nun açılışını yapacak ve 14 yeri ziyaret edecek.

 

Genç ; lik ve Spor Genel Mü ; dü ; rü ; Yunus Akgü ; l ile yarın Ç ; orum ' a gelecek olan Devlet Bakanı Faruk Ö ; zak , 5 , 5 saat boyunca bir dizi aç ; ılış ve ziyaretlerde bulunacak . Ç ; orum ' da ilk olarak saat 11 . 00 ' de Vali Mustafa Toprak ' ı makamında ziyaret edecek olan Bakan Ö ; zak , burada spor yatırımları hakkında bilgi alacak . Ardından 11 . 30 ' da Ç ; orum Belediyesi ' ni ziyaret edecek .
Saat 12 . 00 ' de ise Ç ; orum ' un en ö ; nemli spor yatırımlarından biri olan Olimpik Yü ; zme Havuzu ve Spor Tesisleri ' nin aç ; ılışını yapacak olan Ö ; zak , Mahmut Atalay Genç ; lik Merkezi ' nde ç ; alışmalarını sü ; rdü ; ren Yıldızlar Halter Milli Takımı ' nı ziyaret edecek .
Programının 5 . durağı olarak saat 13 . 00 ' de Ulukavak Mahallesi ' ndeki Tevfik Kış Spor Salonu ' na geç ; ecek olan Bakan Faruk Ö ; zak , buranın aç ; ılışını yaptıktan sonra okullara spor dağıtım tö ; renine katılacak . İl Ö ; zel İdaresi tarafından yaptırılmakta olan ç ; im sahada incelemelerde bulunacak olan Ö ; zak , saat 15 . 00 ' de ise fuar alanına geç ; erek Expo Channel Ç ; orum Hitit Stü ; dyosu ' nun aç ; ılışını yapacak ve Expo ' nun canlı yayın konuğu olacak .
Yoğun bir program gerç ; ekleştirecek olan Bakan Ö ; zak , Turhan Kılıç ; cıoğlu Stadyumu , Adil Candemir Gü ; reş Eğitim Merkezi , Atatü ; rk Spor Salonu , sentetik sahalar ile bazı spor tesislerini de gezecek . Son olarak saat 16 . 00 ' da AK Parti İl Başkanlığı ' nı ziyaret edecek olan Ö ; zak , 16 . 30 ' da karayolu ile Ankara ' ya hareket edecek .