Erdoğan : Atatürk'ten daha mı milleyetçi

AK Parti'nin 8. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Erdoğan kuruluş yıl dönümünde il başkanlarını Ankara'da topladı. Başbakan'ın konuşmasına demokratik açılım damgasını vurdu. Açılıma karşı çıkan muhalefete de yüklendi.

 

Başbakan ' ın gü ; ndemindeki demokratik aç ; ılım ile ilgili ' Halkımızda bu talep var , nerde olmadığını benim halkım ç ; ok iyi biliyor . Buradan AK Parti ' yi vurabileceğini zannedenler bunu engellemek istiyor . Bedeli ne olursa olsun bu yolda bu adımlarımızı attık , atıyoruz ve atacağız ' dedi .

AK Parti ' nin 8 . kuruluş yıl dö ; nü ; mü ; nü ; nde MHP liderine tarih kitabı okumasını tavsiye eden Erdoğan , Bahç ; eli ' ye hitaben ' Tam bir panik ve hezeyan havasında haddi aşarak nezaket kurallarını hiç ; e sayarak son derece ç ; irkin bir uslupla bana ve partime yö ; nelik , bakanıma yö ; nelik pervasızca saldırmasını da ben milletime bırakıyorum ' dedi .

Bahç ; eli ' ye ' Atatü ; rk ' ten daha mı milleyetç ; isin? ' diye seslenen Erdoğan , DTP ' ye de ' Kışkırtıcı aç ; ıklamalardan lü ; tfen kaç ; ının ' dedi .