Kastamonu Havaalanı uçakla tanıştı

Çiftler için düğün salonu, hız tutkunları için otomobil yarış pisti ve hayvanlar için otlak olarak kullanılan ve 3 milyon TL'ye mal olan Kastamonu Havaalanı'na model uçaklar iniş yaptı.

Kastamonu Havaalanı uçakla tanıştı
 

Kastamonu- 1990 ' lı yıllarda , ' Her İle Bir Havaalanı ' kampanyası kapsamında yapılan , ancak yolcu uç ; ağı ile tanışamadan kapatılan Kastamonu Havaalanı model uç ; aklara ev sahipliği yapmaya başladı .
Yaklaşık 3 milyon liraya mal olan ve ö ; nceki yıllarda ç ; iftler iç ; in dü ; ğü ; n salonu , hız tutkunları iç ; in otomobil yarış pisti ve hayvanlar iç ; in otlak olarak kullanılan Kastamonu Havaalanı ' nda model uç ; aklar uç ; uruldu .
Model uç ; ak tutkunu ortopedi uzmanı doktorlar Tanzer Gü ; rcü ; ve Fatih Uğur ' un daveti ü ; zerine Ankara ' dan gelen 11 kişilik ekip , 3 uç ; ak ve bir paramotorla Kastamonu Havaalanı ' nı uç ; akla tanıştırdı . Fiyatları 150 lira ile 5 bin lira arasında değişen uzaktan kumandalı model uç ; akları kullananlar etkinlikten memnun kaldı .
Kastamonu Havaalanı ' nı ç ; ok beğendiklerini sö ; yleyen ekip ü ; yesi Cihan Koç ; ak , model uç ; ak tutkunlarının daveti ü ; zerine ç ; eşitli illere gittiklerini belirterek , &ldquo ; Anadolu ' nun birç ; ok ilinden davet alıyoruz . Kastamonu ' ya da model uç ; ak hayranı arkadaşların daveti ü ; zerine geldik . Onları bilgilendirdik&rdquo ; diye konuştu .