Beckham çifti soyuldu

David Beckham'ın eşi Victoria Beckham, 600 bin dolar değerindeki kolleksiyonunu bir kamyona yükledi. Fakat kamoyunu durduran silahlı soyguncular, Beckham çiftinin kolleksiyonunu çaldı.

Victoria Beckham’ın, Londra’dan ABD’de satmak üzere kamyona yüklediği 600 bin dolarlık koleksiyonu silahlı kişilerce çalındı.

İngiliz Spice Girls grubundan ayrıldıktan sonra şansını hazır giyim sektöründe arayan Victoria Beckham’ın 865 bin lira (585 bin dolarlık) koleksiyonu çalındı. Star gazetesinin haberine göre, Beckham’ın koleksiyonundaki 75 parçalık kıyafeti New York’taki mağazalar zinciri Neiman Marcus’ta satmak için Londra’dan kamyona yükletti. Kamyonu durduran silahlı soyguncular şoförü etkisiz hale getirdikten sonra elbiseleri alarak kayıplara karıştı. İngiliz polisi soygunun organize bir çete tarafından yapıldığını açıkladı.

DAVID’İN NUTKU TUTULDU!

Victoria Beckham, çalınan koleksiyonunu en son New York Moda Haftası’nda sergilemişti. Beckham’ın, 2009 yaz koleksiyonu büyük beğeni toplamış, Elle McPherson, Dannii Minogue, Drew Barrymore gibi ünlüler ‘VB’ marka giyinmeye başlamıştı. David Beckham, zararla ilgili açıklama yapmazken eşi Victoria önceki gün sessizliğini bozdu.

Öğrenince sinir krizi geçirdi

Lüks mağazalar zinciri Neiman Marcus’ta 2010 koleksiyonunu satamadan çaldıran Beckham’ın şoke olduğu ve gözyaşlarına boğulduğu öğrenildi. Beckham basına yaptığı açıklamada, “Polisin hırsızları ve elbiselerimi bulacağına eminim. Olay, beni hem maddi hem manevi olarak yıktı. Keşke soygun yapmak yerine kıyafetleri benden isteselerdi, beğendiklerini hediye ederdim” dedi.