Etimesgutlu karetecilerden üç altın madalya

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Fas'ın Rabat kentinde 85 ülkenin katılımıyla gerçekleşen Ümit Gençler Dünya Karate Şampiyonası'nda 3 altın madalya kazanarak Türkiye'nin gururu olan şampiyon karatecileri kabul etti.

Ziyarette, Doğukan Karate İhtisas Spor Kulübü sporcularından olan ve şampiyonada altın madalya kazanan M. Abdullatif Altıntaş, Hüseyin Can Tenşi, Mustafa Atmaca, kulüp antrenörü Ahmet Şan ile Mehmetçik Lisesi Okul Müdürü Ali Özmen yer aldı. Başkan Demirel, şampiyon karatecileri ve teknik ekibi başarılarından dolayı tebrik ederek, "Şampiyonada takım halinde birinci olarak ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okutturan milli takımımızı yürekten kutluyorum. Bu sporcular içerisinde
Etimesgut'ta yaşayan ve eğitimine ilçemizde devam eden şampiyonların olması sevincimizi ve gururumuzu daha da artırdı. Sporcularımızın gözlerinden öpüyorum. Bu başarıda büyük pay sahibi olan antrenör ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu başarıların devamı gelecektir" dedi.
Kulüp antrenörü Ahmet Şan ise, turnuvada 3 altın, 2 gümüş, 7 bronz madalya kazanarak takım halinde dünya şampiyonu olduklarını söyledi. İlk kez bu turnuvada madalya aldıklarını ifade eden Şan, bu başarı çıtasını daha da yükselteceklerini vurguladı.