Yatılı okulda veli toplantısı

Taraklı Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nun düzenlediği aile birliği genel kurul toplantısına öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

Yatılı okulda veli toplantısı
Taraklı Yatılı Bölge İlköğretim Okulunda yeni eğitim öğretim yılı okul aile birliğinin ilk toplantısı çok amaçlı konferans salonunda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü vekili Ayşe Açıkyörük, 2008 - 2009 eğitim ve öğretim yılında başarılı bir dönem geçirdiklerini ifade ederek yeni dönemde de daha başarılı olabilmek için hep birlikte gayret göstereceklerini söyledi. Öğrenci velilerinden çocuklarına sahip çıkmalarını isteyen okul Açıkyörük, "Okulumuz bünyesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile işbirliği içerisinde değişik kurslar açıldı. İlçe Kaymakamımız Mustafa Temiz eğitim ve öğretimde çocuklarımızın başarılı olabilmesi için hepimizden daha fazla heyecanlı. Her türlü desteği bizlere vermektedir" dedi. Daha sonra Okul Aile Birliği yeni yönetimi seçimi yapıldı.
Seçimden sonra Adapazarı Ali Dilmen Lisesi Rehber öğretmeni Asuman Ak tarafından velilere aile içi şiddet konusunda bilgi verildi.