Otomobilde telle boğdular

Şişli'de bir gelinlikçide satış danışmanı olarak çalışan iki çocuk annesi Esra Karsel, Teşvikiye Camii'nin arka sokağında bir otomobilin içinde telle boğularak öldürülmüş halde bulundu.

İSTANBUL Şişli’de gelinlik satan bir mağazada satış danışmanı olarak çalışan iki çocuk annesi Esra Karsel (39), dün sabah 08.00 sıralarında bir otomobilin arka koltuğunda ölü bulundu. Teşvikiye Camii’nin arka kısmındaki sokakta ters bir durumda bulunan otomobilin çevresine emniyet şeridi çeken Cinayet Masası dedektifleri, Karsel’in telle boğulduğunu belirledi. Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Karsel’in cesedi önce Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna, nöbetçi savcının incelemesinin ardından da otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Dedektifler, Karsel’in yakın bir arkadaşını teşhis ve bilgisine başvurmak üzere hastane morguna götürüldü. Polis, Esra Karsel’in kendisine ait minibüsü çalıştırması için Celal Gerçek’e verdiğini, cesedin bulunduğu otomobilin de Gerçek’e ait olduğunu tespit etti. Esra Karsel, işadamı olan eşi öldüğünden beri iki çocuğuyla birlikte yaşıyordu. Bu arada Karsel’in öldürüldüğü gün, üniversitede okuyan oğlunun da doğum günüydü.

Cnayet Masası dedektifleri, kontak anahtarı üzerinde bulunan 34 CNK 66 plakalı kırmızı otomobilde inceleme yaptı. Esra Karsel’in kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü henüz belirlenemedi. Otomobilin sahibi Celal Gerçek’in Karsel’in ölen eşinin şoförü olduğu ortaya çıktı. Polis, Gerçek’in şüpheliler arasında bulunmadığını aktardı.