Tecavüzcüler serbest bırakıldı

Antalya'da, eşiyle tartışıp evden ayrıldıktan sonra gittiği çay bahçesinde oturan 21 yaşındaki S.G. adlı kadına, yardım etme bahanesiyle götürdükleri evde tecavüz eden 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Eşiyle tartışıp evden ayrılan kadına, yardım etme bahanesiyle tacavüz eden ve daha sonra erkeklere pazarlayan 3 kişi polis tarafından yapılan operasyon sonucu yakalandı.

YARDIM EDECEĞİZ


18 gün önce eşiyle tartışan S.G., evden ayrılıp bir çay bahçesine oturdu. S.G.'nin ağladığını gören biri garson 3 kişi, kadına yardım etme bahanesiyle çay bahçesinden alıp evlerine götürdü. Burada şüphelilerden biri aynı gece kadına tecavüz etti, ardından arkadaşlarıyla da birlikte olması için onu zorladı. Şüpheliler, zorla birlikte oldukları genç kadını, daha sonra da erkeklere pazarladı.

POLİSİ GÖRÜNCE AĞLADI

Genç kadının eşi ve annesinin kayıp başvurusu üzerine çalışma başlatan polis, cep telefonu sinyallerinden yola çıkarak S.G.'nin tutulduğu evi belirledi. S.G. polis tarafından kurtarılırken, genç kadını zorla erkeklere pazarlayan B.C. gözaltına alındı. 18 gün süren esaretin ardından polisleri gören kadın önce kurtarıldığına inanmadı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin kimliğini görüp polis olduğuna inanan S.G., bir memura sarılıp dakikalarca gözyaşı döktü.


Olayı gerçekleştiren Bilgin C. ile yardımcıları Adem C. ve garson Yusuf C. çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.