Otomotiv sektöründe yeni model atağı

Otomotivde yeni model atağı hız kesmeden sürüyor. Ekim ayında 8 yeni model satışa sunulurken, Bayraktar Holding'in temsilciliğini aldığı Infiniti'nin 5 modeli de ilk kez Türk otomobilseverlerin beğenisine sunuldu.

Türk otomotiv pazarında, yeni model yağmuru Ekim ayında da sürüyor. Eylülde, Kia yenilenen Cee'd, Volkswagen yeni Polo, Fiat ise Fiorino'nun yeni versiyonu Trekking'i satışa sunmuştu. Ekim ayında ise Türk otomobilseverler, Peugeot 206+, Renault Grand Scenic, Megane Sport Tourer, Dacia Sandero Stepway, makyajlı Nissan Micra, Subaru Legacy ve Outback modelleri ile BMW X1 olmak üzere 8 yeni modelle tanıştı. Ayrıca, Bayraktar Holding'in distribütörlüğünü aldığı Infiniti markasının 5 modeli de ilk kez Ekim'de Türkiye'de satışa sunuldu. Otomobildeki yenilikler yıl sonuna kadar devam edecek. Türk otomobilseverler, Yeni Opel Astra, Renault Megane Sedan'ın yerine geçen Fluence, Citroen C3, Peugeot 5008, Fiat Punto Evo gibi yeni modellerle çok geçmeden tanışacaklar.

İNFİNİT'NİN 5 YENİ MODELİ TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULDU

Türkiye temsilciliğini Bayraktar Grubu'nun yaptığı Infiniti'nin Avrupa için geliştirdiği tüm ürün gamı Türkiye'de satılacak. Fiyatları 90 bin euro'dan başlayıp 110 bin euro'ya kadar çıkan Infiniti'nin ürün gamında; FX37/50, EX37, G37 Sedan, G37 Coupe ve G37 Cabrio gibi modeller bulunuyor.

PEUGEOT 206+ MODELİNİN FİYATI 23 BİN 990

Peugeot 206+ modeli 23 bin 990 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 207'nin ön yüzünden esinlenilen araçta, yeni motor kaputu, yeni panjur ve farlar yer alıyor. 206+'da 75 bg güç üreten 1.4 litre benzinli motor ve 70 bg güç üreten 1.4 l HDi dizel motor seçenekleri yer alıyor. Standart donanımında ABS ve hava yastığı olmayan modelde, bu güvenlik donanımı isteğe bağlı yer alıyor.


JAPON SUBARU LEGACY VE OUTBACK YENİLENDİ

Yenilenen Subaru Legacy, ilk etapta sedan kasa ve 2.0 lt.benzinli motor seçeneği ile satışa sunuldu. İlk kez 1989 yılında tüketiciyle buluşan Subaru Legacy, 20'inci yılında 5'inci nesliyle yollara çıkıyor. Subaru'nun crossover segmentindeki temsilcisi Outback, yenilenen yüzü ve iç hacminin genişlemesini sağlayan yeni kompakt boyutlarıyla Legacy ile eş zamanlı olarak satışa sunuldu.

FRANSIZ RENAULT'TAN 2 YENİ MODEL

Renault Mais, Yeni Grand Scenic'in 5 ve 7 koltuklu 1.5 dCi 105 bg olmak üzere dizel motor, Expression ve Privilege olarak iki farklı donanım seviyesiyle tüketicinin beğenisine sunuldu. Megane Sport Tourer ise 1.5 dci 85 bg, 105 bg olmak üzere iki dizel ve 1.6 16v 110 bg benzinli motor seçenekleri, Expression ve Privilege olarak iki farklı donanım seviyesiyle ithal edildi. Grand Scenic'in fiyatı 45 bin 150 liradan, Megane Sport Tourer ise 39 bin 450 liradan başlıyor.

DACİA'DA ATAKTA

Dacia Sandero'nun yeni versiyonu Stepway, Türkiye'de 23 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Sandero'ya göre 2 sn yükseltilen Stepway'de 1.6 litre 90 bg benzinli ve 1.5 litre 70 bg dizel motor seçenekleri bulunuyor. Tüm Dacia ürün gamında olduğu gibi, Sandero Stepway de 3 yıl veya 100 bin km'lik bir garantiden yararlanıyor.