Çubukçu: Üniversitelere de grip tatili verilsin

ilköğretim okullarına ve liselere domuz gribi tatili verilmesinin ardından bir istek de Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun oğlu Çağlar'dan geldi. Çağlar domuz gribi nedeniyle üniversitelerin de tatil edilmesini istedi.

Çubukçu: Üniversitelere de grip tatili verilsin
Domuz gribi nedeniyle okulların tatil edilmesi en çok Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun oğlunu üzdü. Çubukçu'nun üniversitede okuyan oğlu Çağrı, annesinden üniversitelere de grip tatil verilmesini istedi. Çağrı Çubukçu annesine "Ben okurken neden Milli Eğitim Bakanı olmadın" diye serzenişinde de bulundu.

ÇUBUKÇU OĞLUYLA İLGİLİ DİYALOGLARI PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Gül'ün Cumhuriyet'in 86'ıncı Yıl Dönümü nedeniyle Çankaya Köşkü'nde verdiği resepsiyonda Milli Eğitim Bakanı Çubukçu domuz gribi nedeniyle okulların tatil edilmesini değerlendirdi.

Kendisi de grip olduğu için selam verenlerle öpüşmekten kaçınan Çubukçu, domuz gribi salgınını kontrol altına almak için alınan tatil kararından çocukların ne kadar mutlu olduğunu anlattı. Gerekçesi ne olursa olsun çocukların tatilleri sevdiğini anlatan Çubukçu, üniversitede okuyan oğluyla ilgili yaşadıkları ilginç diyaloğu anlattı.

O diyalog şöyle gelişti: Çağrı Çubukçu annesini arayarak neden ben ilköğretimde veya lisede okurken Milli Eğitim Bakanı değildin üniversitelere de domuz gribi istiyoruz dedeiğini anlattı.