Nilüfer Belediye Başkanı Bursalıları yürüyüşe davet etti

Nilüfer Belediyesi, geleneksel hale gelen Cumhuriyet yürüyüşünün dördüncüsünü yine Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda yapıyor.

Nilüfer Belediye Başkanı Bursalıları yürüyüşe davet etti
Cumhuriyet Bayramı öncesinde Küçük Şeyler Anaokulu ve Balım Anaokulu öğrencilerini makamında ağırlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, tüm Bursalıları bu geleneksel yürüyüşe davet etti. Çocuklara da el bayrakları vererek onlara 29 Ekim’in önemini anlatan Başkan Bozbey, Cumhuriyet Bayramı’nda herkesin evlerinin balkonlarını bayraklarla donatmasını istedi.
29 Ekim’de saat 19.00’da FSM Bulvarı Acıbadem kavşağından başlayarak bulvarın sonuna kadar devam edecek olan Cumhuriyet Yürüyüşü’nün finalinde, Çevre İl Müdürlüğü yanındaki alanda ünlü sanatçı Kubat’ın bir konser vereceğini belirten Bozbey, Atatürk devrimlerine ve Cumhuriyet değerlerine inanan herkesi bu coşkulu kutlamada buluşmaya çağırdı.
Havai fişek gösterileriyle de renklenecek olan Cumhuriyet kutlamasında, bulvar boyunca meşale ve dövizlerle yürüyecek olan katılımcılar, yürüyüş güzergahında kurulacak platformlar üzerinde amatör tiyatrocular tarafından hazırlanan ve Cumhuriyet’in kuruluş sürecini ifade eden belli başlı fotoğrafların canlandırıldığı sahnelerle de karşılaşacak.
Nilüfer Belediyesi Dans Topluluğu’nun bulvarda yapacağı tango-vals gösterisiyle başlayacak olan Cumhuriyet Yürüyüşü’ne, her yıl olduğu gibi bu yıl da onbinlerce Bursalının katılması bekleniyor.
Cumhuriyete olan inanç ve bağlılığımızı ifade etmek üzere organize edilen kutlamalar öncesinde Nilüfer Belediyesi, her yıl olduğu gibi Türk Bayraklı Atatürk posterleri dağıttı. Nilüfer’de bayraksız ev ve iş yeri bırakmamak amacıyla 6 yıl önce başlattığı gelenekle bugüne kadar toplam 120 bin adet Türk Bayrağı ve Atatürk posteri dağıtan Nilüfer Belediyesi, bu yıl da 30 bin adet poster dağıttı.