İş sahibi yapan ücretsiz kurslar!

Kısa zamanda iyi bir iş olanağının yanı sıra dolgun ücret vaat eden meslek edindirme kursları, iyi bir eğitim alamamış, anadili dışında başka dil bilmeyen,binlerce genç için yeni bir umut kaynağı oluyor.

İş sahibi yapan ücretsiz kurslar!
Üniversiteyi kazanamadıysanız üzülmeyin. Hızla meslek sahibi olmanın en iyi yolu “meslek edindirme sertifika programları”ndan geçiyor. PARA dergisi ücretsiz meslek eğitimi veren kursları araştırdı. Mezuniyet sonrası verdikleri sertifikalar birçok şirket tarafından kabul gören bu kurslar hayatınıza yön vermek için iyi bir alternatif.

Türkiye’deki niteliksiz iş gücünü nitelikli hale getiren meslek edindirme kursları,ülkedeki istihdam oranının artmasında oldukça etkilidir.Kurslar,daha çok boyacı,CNC operatörü,çelik montaj işçisi,dikiş makinası operatörü,doğalgaz tesisat işçisi,kaynak ve teknolojileri operatörü,makina bakımcı,hidrolikçi,pres tezgah operatörü,perakende satış operatörü ve tıbbi sekreterlik alanlarında açılıyor.

En fazla talep gören programlar arasında ise,bilgisayarlı muhasebe elemanı,dikiş makinası operatörlüğü,bayan kuaförlüğü,güvenlik görevlisi ve çocuk bakıcılığı yer alıyor.

Hangi kuruluşlar ücretsiz kurs veriyor? Hangi branşlarda kurslar var? En çok tercih edilen kurslar hangileri? Kursiyerlerin kaçı iş bulabiliyor? Kursiyerlerde hangi şartlar aranıyor? Başvuru için nereye müraacat edilmeli? Soruların cevapları ve haberin devamı için tıklayınız!!!