Genelkurmay'dan 'ıslak imzaya' yasak

Gehelkurmay, AK Partiyi Bitirme planının ardırdından ilginç bir yasağa imza attı ve ıslak imzayı kaldırdı..

Genelkurmay'dan 'ıslak imzaya' yasak
AKP ve Gülen'i bitirme belgesi yeniden gündemde! Bu kez ıslak imza ortaya çıktı. Bunun üzerine Karargahta ilginç bir yasak başladı!

'AK Parti ve Gülen’i bitirme planı'nın ıslak imzalı orijinal olduğu iddia edilen belgenin Ergenekon savcılarına gönderilmesi üzerine Genelkurmay'da ilginç bir yasak başladı. Artık karargahta ıslak imza atmak yasak!

Demokrasiye darbe belgesinin Taraf'ta yayınlanmasının ardından Genelkurmay karargahında "ıslak imza" atmanın kaldırıldığı ortaya çıktı.

KARARGAHTA ISLAK İMZA ATMAK YASAK

Genelkurmay’ın 24 Haziran 2009 tarihli "Bilgi Güvenliği Tedbirleri" konulu bir emir yayınladığı ve bu emirler kapsamında hiçbir evrakta ıslak imzanın taranarak bilgisayara yüklenmemesi ve elektronik imza olarak gönderilmemesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

GENELKURMAY İHBARCIYI ARIYOR

Genelkurmay Askeri savcılığı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına ihbar mektubu ile gönderilen iddialarla ilgili yeni bir soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma çerçevesinde ihbar mektubunda adı geçen ve Çiçek'in biriminde görev yapan askeri personel Genelkurmay Askeri Savcısı tarafından sorgulanıyor