Gazetecilerden valiye hayırlı olsun ziyareti

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Vali Sebahattin Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gazetecilerden valiye hayırlı olsun ziyareti
Niğde Valiliği’nden Erzurum’a atanan Vali Sebahattin Öztürk’e ziyarette bulunan DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri samimi bir havada sohbet etti.
Vali Öztürk, Erzurum’un Doğu’da önemli bir şehir olduğuna işaret ederek, Erzurum’a atanmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. İlk önceliğinin 2011’in başarılı bir organizasyon yapılarak tamamlanması olduğunu kaydeden Öztürk, asıl önemli olanın, oyunların sonrası olduğunu ifade etti.
Erzurum’un hak etmediği bir şekilde gündeme gelmesinin hoş olmadığını anlatan Vali Öztürk, basının haklı eleştirilerinden kendilerine pay çıkaracaklarını, basının özellikle 2011 konusunda önemli bir etken olduğunu dile getirdi. Vali Öztürk, 2011 organizasyonun başarıya ulaşması için basının eleştirilerinin yol gösterici olacağını; basınla birlikte Erzurum’un sorunlarının çözümüne çalışacaklarını anlattı. Vali Öztürk, bu doğrultuda kapılarının basına sürekli açık olacağını hatırlatarak, yapıcı eleştirilere açık olacaklarını kaydetti.
Ziyarette DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy da Erzurum’da basın geleneği ve günümüzde basın kuruluşlarıyla ilgili bilgiler sundu.