Yağmur sonrası aynı yerde 4 kaza meydana geldi

Fethiye'de geceden bu yana devam eden yağmur sonrası aynı yerde üst üste dört kaza meydana geldi, kazalarda bir kişi yaralandı.

Dün akşam saatlerinden bu yana yağmurun aralıklarla devam ettiği Fethiye’de trafik kazaları da birbirini izledi. Maddi hasarlı ve yaralamalı onlarca trafik kazasının meydana geldiği sokaklarda vatandaşlar Zor anlar yaşadılar. Sabah saatlerinde de işlerine gitmek için arabalarıyla yola çıkan vatandaşlar ardı ardına kazalar yaptılar. Fethiye Ölüdeniz Yolu’nun Oluklu mevkiinde ardı ardına meydana gelen dört trafik kazasında ise bir kişi yaralandı.
Sabah saatlerinde meydana gelen dört kazadan ilki bir polis aracının yolda kayarak bariyerlere çarpması sonucu meydana geldi. Ölüdeniz’den Fethiye yönüne seyreden 48 A 8338 plakalı polis aracı yağmur nedeniyle ıslanan yolda kayarak bariyerlere çarptı. Bu sırada polis aracın arkasından gelen 48 H 6040 plakalı motosiklette polis aracına çarpmamak için yol kenarındaki bariyerlere vurdu.
Yaşanan bu iki kazanın hemen ardından diğer kazalarda peş peşe geldi. Ölüdeniz’den Fethiye istikametine gelmekte olan İdris Yaman(23) idaresindeki 48 VA 602 plakalı otomobil kayganlaşan yolda savrularak İzmir’den Ölüdeniz’e inşaat malzemesi götüren Salih Kolay idaresindeki 63 ZD 480plakalı tıra yandan çarptı. Tıra çarptıktan sonrada dönmeye devam eden otomobil, yol kenarındaki bankete düşerek durabildi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü İdris Yaman başından ve yüzünden yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine götürülen sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Jandarma yetkilileri ise Fethiye Ölüdeniz Yolu Oluklu Mevkii’nde her yağmur sonrası bu tür kazaların yaşandığına dikkat çektiler.