SP İlçe Başkanı kaymakamı ziyaret etti

Saadet Partisi (SP) Akçakale İlçe Teşkilatı Başkanı Abdülaziz Ayhan ve yeni yönetimi, Kaymakam Şefik Aygöl'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu ifade etti. Aygöl, "Öncelikle Saadet Partisi İlçe Başkanlığı'na seçilen Abdülaziz Ayhan'ı ve yeni yönetimini kutluyor ve başarılar diliyorum. İlçe olarak 29 Mart yerel seçimlerde hiç kimsenin burnu kanamadan huzurlu bir seçim yaptık. Herkes hoş olmayan olayların olabileceğini ifade etmesine rağmen ilçedeki güvenlik güçleri ve diğer birimlerin sağlıklı eş güdüm içinde olması ile huzurlu bir seçim yapılmıştır. Kaymakamlık olarak bizler devleti temsil ediyoruz. Bizler herkese eşit uzaklıkta ve yakın mesafedeyiz. Devlet olarak bizim herkese kapımız açıktır, yeter ki iyi niyet ve samimiyet olsun. Yeni seçilen Saadet Partisi yönetim kurulu üyelerine ve başkana görevinde başarılar diliyor ve tebrik ederim" dedi.
Saadet Partisi ilçe Başkanı Abdülaziz Ayhan ise, "Kongremizi yapıp yeni yönetim kurulumuz seçilmişti. Saadet Partisi Akçakale İlçe Teşkilatı olarak yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimizle yapacağımız nezaket ziyaretlerinin ilkini İlçe Kaymakamımız ile başlamak istedik. Diğer kurumları ziyaretlerimiz ileriki günlerde devam edecektir. Saadet Partisi olarak bizler toplumda barış, kardeşlik, huzur, özgürlük ve adaletin tesisinden yanayız" dedi.