Toyota otomobillerde Ekim fırsatları

3 Kasım'a kadar Toyota Plazalar'ı ziyaret edenler, Toyota'nın D segmentinde rekabet çıtasını yükselten yeni Avensis'in 1.6 lt benzinli modeline, dünyanın en çok tercih edilen otomobili Toyota Corolla'ya, Toyota'nın Avrupa'daki tasarım merkezi ED2'de geliştirilen yeni Yaris'e ve Toyota'nın hafif ticari araç gamında bulunan Hiace modeline ö

Donanım özellikleri ve dinamik tasarımı ile D segmentinde rekabet çıtasını yükselten, stil sahibi, çevreye saygılı, dinamik, kendine güvenen müşterileri hedefleyen 3. nesil Toyota Avensis'in 1.6 Elegant modeli 1.500 TL indirim ile sunuluyor. Toyota Optimal Drive Teknolojisi sayesinde daha az yakıt tüketimi ve daha az karbondioksit salımı sağlayan Avensis'in üstün sürüş keyfi ve performansına 51.800 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Toyota'nın Avrupa'daki tasarım merkezi ED2'de geliştirilen Yeni Toyota Yaris ise 1000 TL indirim ile 27.900 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Optimal Drive teknolojisi sayesinde daha güçlü ve verimli motorla donatılan Toyota Yaris'in 1.33 lt VVT-i benzinli modeli yeni Stop&Start teknolojisi ile de dikkat çekiyor. Stop&Start sistemi sayesinde vites boşa alındığında ve debriyaj pedalına basıldığında motor stop ediyor ve tekrar basıldığında çalışmaya başlıyor. Böylece özellikle şehir içinde trafik yoğunluğu olduğu zamanlarda yakıt tüketimi ve CO2 salımının azaltılmasına katkı sağlıyor.

Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Toyota Corolla'nın 1.6 lt benzinli Comfort modeli de 1.000 TL indirim ile 38.100 TL'den başlayan fiyatla satışa sunuluyor. Comfort, Elegant ve Elegant VSC Xenon versiyonları bulunan Toyota Corolla'nın benzinli modelinde otomatik şanzıman ve yeni 6 ileri düz vites seçeneği sunuluyor.

95 S, 117 S, 95 L ve 117 L olmak üzere dört model Panel Van seçeneği bulunan Hiace ise 2.000 TL indirim ile 31.200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toyota Hiace ticaret hayatınıza güç getirirken düşük kullanım maliyetleri ile de sizi ve bütçenizi düşünüyor.