Posbıyık, Kaptaş ve Kızılca köylerini zi

Zonguldak'ın Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, köy ziyaretlerine devam ediyor. Posbıyık, haftasonu Kaptaş, Kızılca Köyleri ile Ormanlı Beldesi'ni ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, haftasonu Kaptaş'ta kurulan köy pazarında esnafı ziyaret eden ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. 29 Mart seçimlerinin ardından köylere teşekkür ziyaretleri yaptığını belirten Posbıyık, "Köylerimizi karış karış geziyoruz. Halkımıza bana verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulunuyoruz. Köylerimizin sorunlarını ve isteklerini çok iyi biliyorum. Biz sadece seçim dönemlerinde değil her zaman fırsat buldukça vatandaşlarımızla sohbet etmek için köylere gidiyoruz. Gittiğimiz her köyde bize gösterilen sıcak ilgiye şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Kaptaş'ta vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Posbıyık, köylerin durumunun giderek kötüye gittiğini söyledi. Posbıyık, "Köylerimizin durumu hiç de iyi değil. Giderek geriye doğru gidiyoruz. Ereğli'nin tüm köylerini geziyorum, çöp sorunu, kanalizasyon sıkıntısı gündeme geliyor. Gelecek nesiller için, çocuklarımız torunlarımız için, köyümüz için birlik ve beraberlik içerisinde hareket temeliyiz. Halkımız artık, demokratik kurallar içerisinde hakkını aramalı. Buna mecburuz. Yoksa bu günlerimizi mumla arar duruma geleceğiz. Sadece karın doyurmakla yaşam olmaz. Kalıcı hizmetler yapmalıyız. Benim amacım; kentimizi daha iyi noktaya getirmek bunun mücadelesini veriyoruz. Arkamızdan bir 'Allah razı olsun. İyi işler yaptı. Memlekete güzel hizmeti oldu' desinler bize yeter" şeklinde konuştu.
Posbıyık, "Köylerimizi geziyorum, esnafla, çiftçiyle, bayanlarımızla sohbet ediyoruz. Bundan çok mutlu oluyorum. Halkamızın bize gösterdiği ilgi ve sevgi bizi daha da güçlü kılıyor. Her zaman söylediğim bir şey var; bu can bu bedende olduğu müddetçe mücadelemize devam edeceğiz" dedi.
Başkan Posbıyık Kaptaş'ın ardından Ormanlı Beldesi'ni ziyaret etti. Burada düğüne katılan ardından esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Posbıyık, köy gezilerine devam edeceğini belirtti.