izmir'e artık gidilmiyor

Özel BSK Aydın Anka Hastanesi'nin Aydın'da faaliyetlerine başlaması ve sağlıkta kalitenin artması ile birlikte Aydınlıların, artık ameliyat ve diğer operasyonlar için İzmir'e gitmekten vazgeçtiği öğrenildi.

izmir'e artık gidilmiyor
Geçen yıl yenilenerek hizmete açılan BSK Aydın Anka Hastanesi’nde 100. By-Pass ameliyatı başarı ile tamlandı. BSK ANKA Hastanesi hekimlernden Prof. Dr. Berent Dişçigil, vatandaşların, sağlıklı yaşam önerilerine dikkat etmesini, özellikle doğal yaşamdan uzak kalmanın kalp-damar sağlığını da olumsuz etkilediğini belirtti.
Bir zamanlar by-pass ve diğer operasyonlar için başta İzmir, İstanbul ve Ankara gibi çeşitli merkezlere giden Aydınlıların artık, tedavi için başka kentlere gitmediği öğrenildi. Aydın’ın yanı sıra diğer illerden ve özellikle ülkemizde yaşayan İngilizlerin tercih ettiği BSK Aydın Anka Hastanesi faaliyete geçtiği günden bu yana tüm anjiyo ve açık kalp ameliyatlarında yüksek başarısı ile sağlık sektöründe Aydın’ı merkez haline getirdi. BSK Aydın Anka Kalp Sağlığı departmanında 100. by-pass ameliyatı başarı ile sonuçlandı.
İhtisasını Amerika’da tamamlayan Prof. Dr. Berent Dişçigil liderliğinde, Doç. Dr. İsmail Badak ve Uz.Dr. Tünay Kurtoğlu ve Kardiyolog Uz.Dr. Aydın Çeliker’den oluşan BSK Aydın Anka Hastanesi Kalp Sağlığı Ekibi, inanların sağlıklarına kavuşmasından büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. 100. by-pass ameliyatını da komplikasyonsuz gerçekleştirdiklerini belirten Doç. Dr. İsmail Badak “Uzman kadromuz, gelişmiş teknolojimiz ve titiz yoğun bakımımız ile Aydınlıların sağlığı için çalışıyoruz” dedi.
Aydın’ın ilk ve tek kalp merkezi olan özel hastanesi BSK Aydın Anka’nın kalp sağlığı departmanında, gelişmiş anjiyo ve kardiyovasküler cerrahi departmanlarıyla anjiyodan, by-pass’a, balon, stent uygulamalarından açık kalp ve damar cerrahi müdahalelerine kadar her türlü ileri teknoloji ve ulusal standartlara sahip sağlık hizmeti sunulduğu belirtildi.
Tüm branşlar için Sosyal Güvenlik Kurumuyla (SGK) anlaşmalı olan BSK Aydın Anka Hastanesi’nde, kardiyolojik girişimlerden (anjiyo, balon, stent) ve kalp ameliyatlarından (by-pass) fiyat farkı alınmadığı kaydedildi.