Başkan halk otobüslerini denetledi

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, kent içi ulaşımda önemli bir yeri olan Özel Halk Otobüslerini denetledi. Bindiği otobüslerde vatandaşlarla sohbet eden Poyraz, 'Halkımızın ulaşımda sıkıntı çekmemesi için her türlü fedakârlığı yaparız' dedi.

Sabah saatlerinde denetime çıkan Başkan Poyraz, Binevler-Çocuk Bahçesi güzergahında seyreden otobüslere binerek vatandaşlarla sohbet edip, eksikliklerini gördüğü halk otobüs şoförlerini uyardı. 3 halk otobüsüne binen Poyraz, seyahat eden yolculara Trabzon Caddesi'nin toplu taşıma araçlarına kapatıldığı yeni trafik uygulaması hakkında bilgiler verirken vatandaşların şikayetlerini dinledi. Poyraz, "Kent içi toplu taşıma araçları için yaptığımız yeni düzenlemeyi sık sık kontrol edeceğiz. Halkımızın şikayetlerini gerekirse otobüslere binerek dinleyeceğiz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını yerinde tespit etmek bizim için en doğrusu" diye konuştu.
Poyraz, denetimlerin ardından Gazipaşa Mahallesine giderek mahalle muhtarı Erol Tanış'ı ziyaret etti. Muhtarlık binasında vatandaşlarla çay içen Başkan Poyraz mahallenin sorunları hakkında bilgiler aldı.