Adıyaman görüntülü konuşuyor

Türk Telekom'un görüntülü konuşma hizmeti olan videofon sayesinde üst düzey yöneticiler birbirleriyle görüntülü konuşmaya başladı.

Adıyaman görüntülü konuşuyor
Türk Telekom'un görüntülü konuşma hizmeti en çok üst düzey yöneticileri sevindirdi. Türk Telekom tarafından bazı üst düzey yöneticilerinin makamlarına ücretsiz olarak görüntülü telefon makinesi bağlandı. Vali Ramazan Sodan, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse'nin de içinde bulunduğu üst düzey yöneticiler birbirleriyle görüntülü konuşuyor.
Görüntülü telefon makinesi makamına bağlanan Vali Ramazan Sodan ilk olarak Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül ile görüştü. Vali Ramazan Sodan'ın ilk görüşmesi basın mensupları tarafından görüntülendi.
Türk Telekom Müdürü Ömer Altın, Adıyaman'da şuana kadar videofon bağlanan 106 kişi olduğunu ve sayının hızla artacağını tahmin ettiklerini belirterek, kampanyalı fiyatların olduğuna dikkat çekti. Uygun fiyatta görüntülü konuşulabileceğini kaydeden Altın, sağlık hizmeti, video bidünya servisi ile güncel haberlerden, altın ve döviz fiyatlarına, yol ve hava durumundan vizyondaki filmlerin fragmanlarına kadar birçok bilgi ve içeriğe, canlı TV izleme olanaklarına müşterilerin sahip olduğunu söyledi.