Gaziantep'de balık büyük ilgi gördü

Balık tüketiminin çok az olduğu Gaziantep'te, Sahan Şirehan'ın “Sahan'da balığınızı siz seçin biz pişirelim” sloganıyla başlattığı balık sezonuna ilgi büyük oldu.

Sektöründe dünya devleri arasına girmeyi başaran Sahan Restoranlar Zinciri, uygulamalarıyla birçok firmaya da örnek oluşturmaya devam ederken, Sahan Şirehan'da başlatılan file altı balık keyfi Gazianteplilerin beğenisini kazandı. Günün her saati taze balık bulunan Sahan Şirehan'da konuklar seçtikleri balıkları kendi elleriyle tartarak alıyor, sebze reyonunda bulunan sebzeler arasından da istedikleri tür salata yapımı için taze sebze seçerek salata siparişlerini de veriyorlar.
Balık ustaları tarafından temizlenerek pişirilen balıkları çok lezzetli bulduklarını ifade eden konuklar, “Gaziantep'te günlük taze balık bulmak biraz zordu. Ancak Sahan Şirehan'da günün her saati taze balık bulmak mümkün. Üstelik çeşit açısından da zengin bir çeşit var. Tahir Tekin Öztan'ı kutluyoruz. Böyle hijyenik ortamda bizlere günlük taze balık sunmak için bütün imkanlarını seferber etmiş. Sağlık içinde beyaz etin önemini özellikle balık yemenin önemini herkes biliyor. Bu kışı Sahan farkıyla balık yiyerek geçireceğiz” yorumunu yaptılar.
“Sahan'da Balığınızı Siz Seçin Biz Pişirelim” sloganıyla balık sezonunu açtıklarını ifade eden Sahan Restoranlar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan da, “Balık kültürünün Gaziantep'te yerleşmesi için çalışacağız. Sağlık açısından balığın önemi ortada. Sahan farkıyla konuklarımıza sunduğumuz bol çeşit ve taze balık tüketiminde önemli bir noktaya geldi. Hangi işi yaparsanız yapın severek yapmak zorundasınız. Biz bu işi seviyoruz. Konuklarımıza en iyi hizmeti vermek, en güzel lezzetleri tattırmak en büyük mutluluğumuz. Bunun için 'Sahan'da balığınızı siz seçin biz pişirelim' sloganıyla çıktığımız yolda konuklarımızın güzel tepkilerini alıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha farklı çeşitleri de sunacağız. Kırmızı et kadar balık etinin de tüketiminin artması insan sağlığı açısından da büyük önem taşıyor. Sahan Şirehan'a gelen konuklarımız diledikleri çeşidi seçerek kendi elleriyle tarttırıyorlar. Böylece yiyecekleri balığın maliyetini de önceden öğreniyorlar. Bütün salata çeşitleri içinde taze sebzelerimiz her an tezgahta bulunuyor. Salatasını yaptırmak için sebzesini de seçen konuğumuz için artık sadece kendisine servis yapılacak balığı keyifle yemek düşüyor. Gazianteplilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.