Fatih Kısaparmak Uşak'ta sahne aldı

Kimse Yok Mu Derneği Uşak Şubesi tarafından organize edilen konserde sahne alan Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Fatih Kısaparmak, seslendirdiği eserlerle Uşaklıların gönlünü fethetti.

Atatürk Spor Salonu’nda dün akşam düzenlenen Fatih Kısaparmak konserine Uşaklılar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık iki bin kişinin izlediği konserde Özel Üftade Koleji geçen yıl ünlü futbolcu Frederic Kanoute’ye verdiği duyarlılık ödülünü bu yıl Fatih Kısaparmak’a verdi. Üftade Koleji Müdürü Recep Ali Yalçın geleneksel hale getirdikleri ödülü bu yıl beyefendi ve örnek sanatçı kişiliği nedeniyle Fatih Kısaparmak’a vermeyi uygun gördüklerini dile getirerek “Örnek sanatçı kişiliğiniz ve beyefendi duruşunuzla bu ödülü hak ettiniz”dedi. Aldığı ödül karşısında duygulu anlar yaşayan Sanatçı Kısaparmak ise Uşak’ta aldığı duyarlılık ödülünün 30 yıllık meslek hayatında aldığı en anlamlı ödül olduğunu ifade etti. Şöhretin insan hayatına olan etkisini de kısa bir konuşma ile değinen Kısaparmak, “Şöhret insanda kibir, erişilmezlik ve şımarıklık duygularının gelişmesine neden olabilir. Ancak yine şöhret bu duyguların bastırılarak insanlara faydalı olmanın bir aracı da olabilir. Bu tercihi yapmak şöhreti yakalayan sanatçının elindedir. Biz aldığımız bu ödülle sizlere faydalı şeyler bıraktığımıza inanıyoruz”dedi.
Duygulu anların yaşandığı ödül töreninin ardından ünlü sanatçı birbirinden güzel türküleri ile Uşaklıların gönlünü fethetti. Yaklaşık iki saat süren konserde Kısaparmak, ‘Kilim’, ‘Mor Salkımlı Ev’, ‘Benim Babam’ ve ‘Karadutum Çatalkaram Çingenem’ gibi eserlerini seslendirdi. İzleyicilerin de eşlik ederek halaylar çektiği konseri Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün ve çok sayıda davetli de izledi. Kısaparmak hayranları konserden sonra sanatçıyla sohbet edip fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.