FASİAD yönetim kurulu üyeleri valiyi ziyaret etti

Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği(FASİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Ordu Valisi Orhan Düzgün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Fatsa'nın ekonomisi hakkında bilgi verdi.

FASİAD yönetim kurulu üyeleri valiyi ziyaret etti
FASİAD yönetim kurulu başkanı Hasan Gül, Başkan Yardımcısı Abdulkadir Kibar, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Karamolla, Hikmet Özdemir, Adem Taşkın, Halit Onmuş ve Genel Sekreter Adem Korkmaz'ın katıldığı ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Gül, "Fatsa iş dünyasının sosyo-ekonomik problemlerinin çözümüne katkı sağlamak amacıyla birçok seminerler, konferanslar, mesleki eğitim kursları ve ticari programlar düzenledik." dedi. Başkan Gül, Ordu Valisi Orhan Düzgün'ün hoşgörülü tavrı ve heyecanlı olmasından dolayı son derece memnuniyetini dile getirerek Ordu ili için bir şans olduğunu belirtti.

Valisi Orhan Düzgün ise eski görevi Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda genel müdür iken Ordu'nun birçok projesini takip ettiğini belirterek, "Bunlardan Fatsa Hazinedaroğlu Konağı ve Ünye Kalesi projesi bizim genel müdürlüğümüz zamanında takip ettiğimiz projelerdi." dedi. Turizme büyük önem verdiğini belirten Vali Düzgün, ulaşım ve konaklama çözülünce turizmin de kendiliğinden canlanacağını ifade etti.