Cerrah, basın mensupları ile maç yaptı

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, basın mensuplarıyla yaptığı halı saha maçını farklı kazandı.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü Halı Sahası'nda oynanan maçta; Vali Yardımcıları Mehmet Sadık Tunç ve Hayrettin Çiftçi, Kadirli Kaymakamı A.Rauf Ulusoy, Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'den oluşan Vali Cerrah'ın takımı, basın mensuplarından oluşan takıma gol yağdırarak, maçı 13-5 gibi farklı bir skorla kazandı.

Basın mensuplarının takımı ise Ali Celal Kaymak (İHA), İsrafil Avcı (AA), Ümit Kahraman (CHA), Ahmet Yılmaz (Radyo İhsan), Hakkı Yılmaz (Radyo İhsan), Esef Gök (ORT), Enes Kızıltaş'tan (ORT) oluştu.

Maç öncesi konuşma yapan Gazeteci Ali Celal Kaymak, bugüne kadar özellikle emniyet teşkilatı başta olmak üzere bir çok maçlar yaptıklarını belirterek, "Sayın valimizin de futbola ilgi duyduğunu ve futbol oynadığını öğrenince birlikte maç yapmayı teklif ettik. Sağ olsun kendisi de kabul etti. Valimiz ile maç yapmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Basın mensupları ile maç yapmaktan kendisinin de memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Celalettin Cerrah ise, resmi görev yaptığı her yerde sivillerle maçlar yaptığını belirterek, kendisinin özellikle futbol ve güreşle yakından ilgilendiğini söyledi. Osmaniye'de göreve başladığı günden bu yana resmi kurum personelleriyle sürekli maçlar yaptığını, sivillerle ilk maçını ise basın mensuplarıyla yaptığını belirten Vali Cerrah, "Basın mensuplarının hiçbir zaman vilayetten kopması mümkün değildir. Beraber görev yapıyoruz. Güzel bir maç olacak ve sonuç ne olursa olsun dostluk kazanacaktır. Hiç kimse mağlup olmak için sahaya çıkmaz, hep galibiyet için çıkılır" şeklinde konuştu.

40'ar dakikalık 2 devre oynanan ve klasman hakemlerinden Bülent Çenet'in yönettiği karşılaşma'da Vali Cerrah attığı 5 golle takımının en golcüsü olarak dikkat çekti. Maç, 13-5 gibi farklı skorla Vali Cerrah'ın takımının üstünlüğü ile sona erdi. Vali Cerrah, maçtan sonra basın mensuplarını tebrik ederek, maçın umduğundan daha kolay geçtiğini söyledi. Maçı Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve emniyet mensupları ile Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç, Özel Kalem Müdürleri Necdet Uzun ve Zafer Yıldız da izledi.