'Dağları 365 günde temizleyeceğiz'

Osman Pamukoğlu, 'Dağları 365 günde temizleyeceğiz. Nasıl olacak herkes görecek. Dudakları uçuklayacak. Pamukoğlu'ndan dudak uçuklatan açıklamaYerleri, sayıları belli gidip alacağız' dedi.

'Dağları 365 günde temizleyeceğiz'
Pamukoğlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kültür Merkezi'nde Atatürk Düşünce Topluluğu'nun davetlisi olarak konferans verdi. Demokratik açılım sürecini eleştirerek, "Açılmadık neresi kalmış, kalmış mı bir yer?" diye sordu.

PKK terör örgütünün yok edilmesiyle ilgili iddialı konuşan Pamukoğlu, şöyle devam etti: "Dağları 365 günde temizleyeceğiz. Nasıl olacağını herkes görecek. Dudakları uçuklayacak. Çünkü yerleri belli, sayıları belli, gidip alacağız Amerika ve Avrupa'nın işine gelmediği için bunları siyasete sokacak. Bizle kimse oyun oynayamaz. Kimse."

Konuşmasını sertleştiren Pamukoğlu, şunları kaydetti: "Dağdaki adamın ne ekmeğe ne silaha ne mermiye ihtiyacı vardı. Baş ihtiyacı moraldi, bunu yapıyorsunuz. Yapmaya devam edin. Her zaman söylüyorum, siz serbestsizin bizde serbestiz. Sonunda olacak olanda alın yazısı denecek. Hep beraber göreceğiz."

"Devlet cihan kavgası ya kazınırsınız ya kaybedersiniz." Sözünün Kanuni'ye ait olduğunu belirten Pamukoğlu, "Avuçlarını yalayacaklar. Hepsine haddini bildireceğiz. Dağları temizle geriye bir şey kalmaz." cümlesini kullandı.