THK Tokatlıları uçuracak

Tokat'ta, Türk Hava Kurumu(THK) tarafından yapılacak etkinlikte uçakla 112 kişi kentin üzerinde uçarak uçuş keyfi yaşayacak.

THK Tokatlıları uçuracak
THK Tokat Şubesi Başkanı Burhan Besler, 5-6 Kasım günlerinde Tokat Havaalanı'nda vatandaşların uçağa binerek kenti kuş bakışı görme imkanı sağlayacaklarını söyledi. 2 günlük sürede 7'şer sorti yapılarak 112 kişinin uçakla vatandaşın Tokat'ı havadan göreceğini ifade eden Başkan Besler, "Herhangi bir ücret talebimiz yok. Amacımız uçağı binmemiş halkımızdan kişilere uçuş zevki yaşatarak, kenti kuşbakışı görmelerine imkan vermek. Uçmak isteyenleri THK şubemize kayıt yaptırmaları için bekliyoruz. Listeye adını yazdıran 112 kişiye bu hakkı tanıyacağız. Bu 112 kişiden 8'ini şehit ailelerine ayırdık" dedi.
Başkan Besler ayrıca, program kapsamında paraşüt gösterisi yapılacağını belirterek, "5 Kasım günü saat 15.00'da Tokat Havaalanı'ndan kalkacak uçağımız GOP Stadyumu üzerinde uçacak ve paraşütçüler atlayış yaparak gösteri yapacak. Tabi o günkü meteorolojik şartların uygun olursa bu gösteri yapılabilecek" diye konuştu.