Sağlık çalışanlarının acı günü

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şubesi'nde 30 yıldan bu yana memur olarak çalışan Rüstem Denizli (54) kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. İl Sağlık Müdürlüğü önünde düzenlenen cenaze töreniyle memleketi Bartın Ulus'a gönderilerek defnedildi.

Cenaze törenine de beraber çalıştığı meslek arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Rüstem Denizli, evli 2 çocuk babasıydı. Cenaze törenine İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Birsen Turan, müdür yardımcıları, şube müdürleri, Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Emin Palancı ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Eski Zonguldak İl Sağlık Müdürü Öner Güner ve çok sayıda personel katıldı.
Cenazede konuşma yapan İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Birsen Turan, “Her zaman yaptığı işleri en iyi şekilde yapıyordu. Çok çalışkan bir personel arkadaşımızdı. İşini severek yapıyordu. Uzun yıllar birlikte çalıştık. Kendisini ve ailesini hiçbir zaman unutmayacağız. Onun ailesi bizim ailemizdir. Bu nedenle kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.