MHP'de Genel Başkan adayına saldırı

MHP Genel Başkan adayı Hakkı Şafak Ses Toplantı yapmak üzere geldiği İzmir'de bir grubun fiziki saldırısına maruz kaldı.

MHP Genel Başkanlığı için bir süre önce adaylığını açıklayan Hakkı Şafak Ses, partililerle toplantı yapıp kendisini anlatmak üzere geldiği İzmir'de, partinin gençlik kolları üyesi bir grubun müdahalesiyle karşılaştı. Yaklaşık 30 kişilik grup, kürsüyü devirip, Ses'i tartakladı. Müdahale eden polis ile gençler arasında arbede yaşandı.

MHP Genel Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Hakkı Şafak Ses, partinin Ege Bölgesi'ndeki temsilcileri ile yapacağı toplantı için İzmir'e geldi. Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu'nda öğle saatlerinde başlayan toplantıda kürsüye gelen Ses, konuşmasına başlar başlamaz, partinin gençlik kolları üyesi oldukları belirtilen yaklaşık 30 kişi, salonun değişik yerlerinden kürsüye doğru yürümeye başladı. `Devletin başına Devlet gelecek', `Alpaslan Türkeş'in askerleriyiz' sloganları atan gençler kürsüyü devirdi, Ses'i tartaklayanlar oldu. Ses'in yakınındakiler ile salonun dışında bekleyen polis ekipleri içeri girerek gençlere müdahale etti. Hakkı Şafak Ses güvenliği için salondan çıkarılıp, başka bir odaya götürülürken, öfkeli gençlerle polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Ses'e tepki gösteren gençler, Balçova Termal Tesisleri çevresinde tekbir getirip slogan atmayı sürdürüyor