Kentin 20 noktasına kamera yerleştirildi

Kula Belediyesi, ilçede mevcut olan MOBESE sistemine dahil olarak huzur ve asayişin sağlanmasına katkı sağlamak amacıyla, belediye hizmet binası dahil kentin 20 ayrı noktasına güvenlik kameraları yerleştirdi.

Kentin 20 noktasına kamera yerleştirildi
Tarihi kentin tüm cadde ve kavşakları ile önemli noktalarının artık kameralar sayesinde 24 saat boyunca izlenebildiğini belirten Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, "İlçemizde daha önce Emniyet Müdürlüğü'müzün kurmuş olduğu MOBESE sistemiyle birlikte biz de güvenlik kamerası sistemi kurduk.
İlçe sınırları içerisinde hizmet binası dahil olmak üzere 20 ayrı noktada kameralarımız bulunuyor. Muhtemel trafik kazaları, kapkaç, hırsızlık, gasp gibi olaylarda Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği halindeyiz. Amacımız ilçede huzuru sağlamak." dedi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüleri kendi makam odasından takip eden başkan Aşkın, görüntülerde olumsuzluk tespit edildiği durumlarda zabıta ve emniyet ekiplerine telsizle ulaşıldığını ve ekiplerin anında olaya müdahale edebildiğini söyledi.