Yabancı gazeteciler Dalaman'da

Muğla Valiliği'ne bağlı Turizm Müdürlüğünün konuğu olarak Muğla ve İlçelerindeki turizm yerlerine gezip, incelemek için gelen Rusyalı ve Ukraynalı bir gurup gazeteci uçakla Dalaman Hava Limanı'na geldi.

Misafir gazeteciler bir hafta boyunca Muğla Valiliğinin konuğu olarak Muğla, Fethiye, Göcek, Dalaman, Ortaca ilçesine bağlı Sarıgerme Turizm Köyü, Dalyan, Marmaris, Datça ve Bodrum’da bulunan turizm bölgelerine gezip, görecekler.
Dalaman’na gelen gazeteci kafilesi Havalimanında alınarak, Dalaman’da konuk edildiler. Dalaman Therma Maris Oteli’nde bir süre dinlenen Rus ve Ukraynalı Gazeteciler, Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Birol Kılınç tarafından Tigem ve Sarsala Koyu’na götürülerek gezdirilip, gerekli bilgiler verildi.
Gelen konuk gazetecilerin daha sonra, Göçek Beldesi ve Fethiye İlçesine gidecekleri bildirildi. Bölgedeki turizm yerlerinde incelemelerde bulunacak olan Rus ve Ukraynalı Gazetecilerin, ülkelerine döndüklerinde çalıştıkları Turizm Gazetelerinde Muğla’nın ve turizm bölgelerinin tanıtımını yapacakları ifade edildi.