Teknosa 'Yılın Zincir Mağazası' seçildi

Teknoloji perakendecisi Teknosa, Asya-Pasifik Perakendeciler Federasyonu (FAPRA) tarafından 'Yılın Zincir Mağazası' seçildi.

Her yıl düzenlenen ve büyük bir çekişmeye sahne olan Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği Ödülleri'nde bu yıl dört dalda ödül alan Teknosa, bu başarının ardından AMPD'nin üyesi olduğu Asya-Pasifik Perakendeciler Federasyonu (FAPRA) ödüllerine aday gösterilmişti. Ödül için, Avusturalya'dan Çin'e, Japonya'dan Malezya'ya kadar uzanan bölgede birçok küresel şirket ile mücadelede eden Teknosa, birincilik ipini gögüslemeyi başardı.

Kore'deki ödül törenine katılan Teknosa Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadircan Erkıralp, yaptığı konuşmada; "Bu ödül, Teknosa'nın geldiği noktanın bir yansıması. Biz Türkiye'nin markasıyız ama dünya devleri ile yarışıyoruz. Başarımızın temelinde bilimsel teknoloji perakendeciliğini yenilikçi mağazacılık anlayışıyla bütünleştirmek yatıyor. Aynı standartları bulunduğumuz her noktaya taşıyoruz." dedi.

Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane ise ödül ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, bölgesel güç olma yolundaki planlarını koruduklarını, Asya-Pasifik ülkelerinde 'Yılın Zincir Mağazası' seçilmelerinin de hedefleri doğrultusunda kendilerinin daha da cesaretlendirdiğini dile getirdi.

Yarışmada Wumart 'Yılın Girişimci Perakendecisi', Lords Jewellers 'Yılın Yaratıcı Perakendecisi', E-Mart 'Yılın Perakendecisi' ödüllerine layık görülürken, FAPRA toplam 11 kategoride ödül dağıttı.