TBMM'de grup seks skandalı!

TBMM bugünlerde eski bir personelden gelen bir ihbar dilekçesiyle sarsılıyor. İddialara göre Meclis'te 'grup seks' yapılmış, çalışanlardan bazıları bu yüzden işten atılmış. Ancak yönetici ve yakınları örtbas edilmiş.

“Meclis'te grup seks” iddialarının yer aldığı dilekçede Ankara’yı da sarsacak iddialar var. Dilekçede bazı yöneticiler, olayları bilmelerine rağmen, aynı zamanda yakın akrabaları olan bazı çalışanları korumakla ve olayı örtbas etmekle suçlanıyor. Üst düzey bir TBMM yetkilisi, iddiaları incelemeye aldıklarını bildirdi.

İç Hizmetler Müdürlüğü’nde, milletvekilleri odalarının bulunduğu bankolardan birinde çalışan İzzet Özdem’in TBMM temizlik işlerini yapan firmadan bir kadınla personel binasında yakalandığı söylentisi skandalın ortaya çıkmasına neden oldu.

Disiplin soruşturması başlatılan Özdem, sadece kedisinin değil, birçok yönetici ve yakınının temizlik işçilerine baskı kurup cinsel ilişkiye zorladığını iddia etti. Bu kez de Özdem amirlerine hakaret suçlamasıyla soruşturma geçirdi.

Bir yıl kademe ilerlemesi cezasına çarptırılan Özdem, TBMM personelinden Milli Eğitim Bakanlığı emrine transfer edildi. Özdem, Mehmet Ali Şahin’in TBMM Başkanı olmasının ardından yeni yönetime başvurup “Yöneticiler, temizlik elemanlarıyla lojmanlarda grup seks yapıyor” ihbarında bulundu.

ŞOK İDDİALAR

TBMM çalışanı İzzet Özdem’in bir idari yöneticisine yazdığı dilekçesinden bazı bölümler şöyle:

Meclis temizlik yöneticilerinden, sizin yeğeniniz A. H. ayrıca bir yönetici S.K.’nın oğlu da o şirkette çalışmakta.

Ve TBMM’deki temizlik elemanlarının yarıdan fazlası yönetim düzeyindeki insanların çocukları ya da sevgilileri.

Temizlik elemanı yöneticilerinden S.K.’nın oğlu O.N.K., TBMM kampusu içinde, lojmanda oturuyor. Sakinlerinin hepsi genel sekreter, genel sekreter yardımcısı müdür gibi üst düzey bürokratların ikamet ettiği lojmanlara temizlik şirketinden dört kadın, dört erkek götürüp toplu seks yaptı.

Siz, sadece bir yöneticinin oğlu ve yeğeniniz haricinde diğer yedisinin işine son veriyorsunuz.













Kaynak: Haberturk