Başkan esnafın şikayetlerini dinledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu esanfları gezerek sorunlarını dinledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Serdivan ilçesinde Sosyete Pazarını gezen Başkan Toçoğlu, burada ihtiyaç sahibi bedensel engeli bir gence akülü araç hediye etti. Pazaryeri esnafıyla sohbet eden Başkan Toçoğlu önemli açıklamalarda bulundu.
Türkiye’nin hızlı bir değişim sürecinden geçtiğinin altını çizen Başkan Toçoğlu, “Sayın Başbakanımızın ifade ettiği şekliyle dünün kavramlarıyla, dünün düşünce tarzıyla bugün yaşanan gelişmeleri anlamamız mümkün değildir. Ülkemizde her alanda ciddi değişimler yaşanıyor. Türkiye yeni bir süreçten geçiyor, yeni bir yere doğru gidiyor. Türkiye’nin istikametini belirleyen şey milletimizin ihtiyaçları ve çağdaş dünyanın ulaşmış olduğu noktadır. Ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefine doğru hızla ilerlerken yeni koşullar, yeni gelişmeler, yeni şartlar oluşuyor” dedi.
“ Sakarya’nın gücüne, potansiyeline inanmamız gerekiyor” diyen Başkan Toçoğlu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, “ Biz şehrimizin gücüne, potansiyeline inanıyoruz. Sakarya’nın geleceğinin çok daha aydınlık olacağından kuşku duymuyoruz. Bunun için gece gündüz demeden çok çalışmamız gerektiğini de biliyoruz, ancak bir bütün olarak şehrimizin gelişmesini istiyorsak, burada ciddi bir hedef birliği içinde olmamız gerekmektedir. Küçük meselelere takılıp kalmamız söz konusu olamaz. Kendimize güvenmemiz gerekiyor, büyük düşünmeli ve bu düşündüklerimizi hayata geçirebilmek için esnafımızla, işçimizle, çiftçimizle, sivil toplum kurumlarımızla, siyasilerimizle, üniversitemizle, bürokrasimizle, basınımızla el ele vererek, çağın bizlere dayattığı yeni süreci anlamak ve ayak uydurabilmek için büyük işler yapacak birlikteliği sağlamalıyız. Büyükşehir belediyesi olarak şehrimizin yararına olacak her işte ortaklık yapmaya, sorunlarımızı çözüme kavuşturmaya hazırız” dedi.