Şimdi de büyük oğlu bıçaklandı

Fidye için küçük oğlu kaçırılan Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'un bu kez de büyük oğlu önceki akşam saatlerinde bıçakla saldırıya uğradı.

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'un küçük oğlunun Perşembe günü fidye için kaçırılıp geri kendi imkanlarıyla kurtulmasının şoku henüz bitmeden bu sefer de büyük oğlu M. Sungur(18) önceki gün akşam saatlerinde bıçaklı saldırıya uğradı.

Başkan Sungur'un oğlu ve yanındaki 6 kişi Yahşihan ilçe merkezinde beraber gezerken kimliği henüz belli olmayan bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırıda bıçaklı şahıs, öncelikle Başkan Sungur'un oğlunu hedef aldı.

Bıçaklama olayında M.Sungur, ilk gelen bıçak darbesiyle boynundan yaralandı. Sungur'un yanındaki 4 kişi de bıçaklı kişiyi engellemeye çalışırken çeşitli yerlerinden yaralandılar.
Kimliği belirlenemeyen bıçaklı şahıs, saldırısından sonra olay yerinden kaçarken durum hemen polise ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'a haber verildi.

Olay yerine gelen Başkan Sungur, konu hakkında bilgi aldı. Yaralılar Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. M. Sungur'un cerrahi müdahale için Ankara'ya sevk edildiği belirtildi.