Futbolcu eşine saldırdılar

Adana'da Adana Demirspor ile İskenderun Demirçelikspor arasında oynan maç sonunda taraftar futbolcu eşine saldırdı.

Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanan ve Adana Demirspor'un İskenderun Demirçelikspor'a 2-0 yenildiği maçın sonunda bir grup taraftar misafir tribününde bulunan futbolcu eşlerine saldırdı. Maçın 90+3 dakikasında Adana Demirsporlu futbolcu Onur Güney'in kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından bir grup taraftar futbolcunun eşine yönelik küfürler etti. Bunun üzerine misafir tribününde bulunan Onur Güney'in eşi Zeynep Güney eşine ve kendisine küfredilmesine dayanamayarak taraftarlara karşılık verdi.

Taraftarlar Güney'in karşılık vermesi üzerine sinir krizleri geçirdi. Misafir tribününe girerek futbolcunun eşine tartaklamak isteyen taraftarları özel güvenlik elemanlarını güçlükle sakinleştirdi.

Taraftarlar futbolcu eşlerinin bulunduğu yere koltukları kırarak atmaya başladı. Annesi ile birlikte babasını izlemeye gelen bir bebek ise bu tartışma arasında kalınca zor anlar yaşadı. Annesi bebeğine sarılarak onu korumaya çalıştı ancak bebek yaşanan arbededen dolayı ağlamaya başladı. Bir kız çocuğu ise taraftarın çılgınca kendilerine doğru gelmesinden korkarak gözyaşlarını boğuldu. Futbolcu eşleri ve çocukları basın tribününe geçerek taraftarın saldırısından kurtarıldı.