Telekom arsa satıyor

Türk Telekomünikasyon A.Ş. Batı II Bölge Müdürlüğü'ne ait Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde bulunan yaklaşık 20 bin metrekarelik arsalar ihale yolu ile satışa çıkartılacak. Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde bulunan arsaları Telekom, 16 milyon TL'den satışa çıkartacak.

Telekom arsa satıyor
Türk Telekomünikasyon A.Ş. Batı II Bursa Bölge Müdürlüğü Osmangazi ve Nilüfer ilçelerindeki iki arsasını satışa çıkartıyor. 11 Kasım Çarşamba günü Bölge Müdürlüğü'nün ek hizmet binasında yapılacak ihale ile toplam 20 bin metrekarelik arsalara alıcı aranacak. Nilüfer ilçesinde bulunan Bursa-İzmir yoluna cephe olan Beşevler Mahallesi Yıldırım Caddesi üzerindeki toplam 17 bin 824 metrekarelik arsa 15 milyon 250 bin muammen bedel ile ihaleye çıkartılacak. İhale 11 Kasım Çarşamba günü saat 11:00'de ek hizmet binası eğitim salonunda yapılacak. Teklifler ihale saatine 30 dakika kalana kadar kabul edilecek.
Osmangazi ilçesi Hacı İlyas Mahallesi'nde Gönül Sokak üzerindeki (Sarper Plaza yanı) parsele kayıtlı bin 635 metrekarelik arsa da 1 Milyon TL muammen bedel üzerinden satışa çıkartılacak. Otopark olarak kullanılan arsanın satışı ihalesi de 11 Kasım Çarşamba günü saat 14:00'de ek hizmet binası eğitim salonunda yapılacak.
Telekomun satışlardan elde edeceği parayı yatırım projelerinde kullanacağı öğr