Rock festivalinde yumruklar konuştu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen Rock Festivali'nde, gençler alkolü fazla kaçırınca kavga çıktı. Yumrukların konuştuğu festivalde, olaylara jandarma müdahale etti.

Fethiye'nin Esenköy beldesi Motokros ve Gençlik Festivali olan Mxonfest'e ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin en büyük motokros ve gençlik festivali ünvanına sahip olan Mxonfest, ünlü rock gruplarını ağırlıyor. Dün gerçekleştirilen festivalin ilk konserinde Roll Back, Sokak Köpekleri, Rampage, Baba Zula ve Bulutsuzluk Özlemi gibi gruplar sahne aldı. 220 bin metrekarelik Esenköy Motokros pistine kurulan festival alanında yaklaşık 500 kişi konserleri izledi. Güzel başlayan festival, alkolün de etkisiyle kendilerinden geçen gençlerin kavgasına sahne oldu. İki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Yumrukların havada uçuştuğu kavgaya jandarma müdahale etti. Alkollü gençleri yatıştırmakta zorlanan jandarma, bazı gençleri konser alanının dışına çıkardı.

Kavganın yatıştırılmasının ardından eğlenceye kaldıkları yerden devam eden gençler, özellikle Baba Zula grubunun şarkılarında adeta kendilerinden geçti. Sabaha kadar devam eden eğlenceler sonunda festivale katılanlar çadırlarda uyudu.

Bu arada festival kapsamında bu gece ünlü rockçu Teoman ve Almanya'nın önde gelen rock grularından Haggard sahne alacak.