Moloz altında kalarak can verdi

Muğla merkez Emirbeyazıt Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan çakıl ocağına atılan molozlardan hurda toplayan 72 yaşındaki Mehmet Avcı, çöp molozlarının altında kalarak öldü. Mehmet Avcı'nın ölüm nedeni savcılık soruşturmasının ardından belirlenecek.

Moloz altında kalarak can verdi
Edinilen bilgiye göre, Mehmet Avcı, bu sabah erken saatlerde çakıl ocağındaki molozların arasından hurda toplamak için Selahattin Kanca ile çakıl ocağına geldi. Selahattin Kanca ile ayrı noktalarda nurda toplamaya başladılar. Bu sırada Muğla Belediyesi’ne ait Oktay Kaya’nın kullandığı greyder, molozları sürüklerken kan izine rastladı. Greyder sürücüsü molozların arasında Mehmet Avcı’nın cesedi ile karşılaştı.
Greyder sürücüsü Oktay Kaya, durumu Belediye Zabıta Amiri Şevket Gülen’e bildirdi. Olay yerine önce ambulans daha sonra da 155 Polis İmdat aranarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geldi. 115 Acil ekipleri Mehmet Avcı’nın cesedi ile karşılaşanca Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı’na bilgi verildi. Ayrıca Emniyet müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri gelerek yakınlarına bilgi verildi. Mehmet Avcı’nın oğlu Kemal Avcı ve yeğeni Yücel Avcı cesedi teşhis ettikten sonra Cumhuriyet Savcısı olay yerinde ilk incelemesini yaptıktan sonra ceset Muğla Devlet Hastanesi morguna otopsi için kaldırıldı.
Mehmet Avcı’nın ölüm nedeni savcılık tarafından soruşturulurken, greyder altında kalarak mı, yoksa, daha önce mi öldüğü araştırılıyor. Mehmet Avcı, Muğla’da el arabası ile mahalle aralarında hurda toplayarak geçimini sağlıyordu. Ekmek parası için molozlar arasında hayatını kaybeden Mehmet Avcı’nın oğlu Kemal Avcı olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı.