Gaziantep Üniversitesi'nde konser

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), Doğuş Grubu Ana Sponsorluğu kapsamında Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) bir konser verdi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), Doğuş Grubu Ana Sponsorluğu kapsamında yürütülen "Kampüste Senfonik Akşamlar" projesi ile Anadolu Üniversitelerinde konserler vermeye devam ediyor. Proje çerçevesinde Anadolu'daki illere gidilerek, bu illerde bulunan üniversiteler aracılığıyla gençlere ve bölge halkına klasik müzik sevdirilmesi amaçlanıyor. Proje Kapsamında CSO Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde bir konser düzenledi. Konsere Üniversite öğrencileri ve Gaziantep halkı yoğun ilgi
gösterdi. GAÜN Atatürk Kültür Merkezi'ni tamamen dolduran misafirler klasik müzikle keyifli dakikalar geçirdi. Orkestra Şefliğini Rengim Gökmen'in yaptığı CSO, Ferit Tüzün'den esintiler, Beethoven, Mozart, Franz von Suppe, Johannes Brahms ve Johann Strauss'un eserlerini seslendirerek salonu dolduran misafirlere klasik müzik esintisi sundu. Salondaki dinleyiciler her biten eserin ardından CSO'yu uzun süre ayakta alkışladı.