Bürokratlar yemekte buluştu

Mersin'in Mut ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği Bürokrasi Tanışma ve Kaynaşma yemeğinde ilçenin önde gelen yöneticileri bir araya geldi.

Bürokratlar yemekte buluştu
Yemek Orta Köydeki Nural Düğün salonunda gerçekleşti. Bürokrasi Tanışma kaynaşma yemeğine, İlçe kaymakamı Osman Yenidoğan, Belediye başkanı Murat Orhan, Emniyet müdürü selim Kan, Garnizon komutanı Yüzbaşı Aydın Özyürek, İlçe tarım Müdürü O. Levent Abaş, Orman Müdürü Hasan Keskin, Milli eğitim Müdürü Harun Gergin, Müftü İbrahim Köksal ve oda yöneticileri katıldı.
Toplantıda Bir konuşma Yapan Mut Ticaret ve Sanayi oda Başkanı Fevzi Ata, “İlçemiz Ekonomi, Sosyal, Güvenlik, Kültürel, Eğitim ve Sağlık kollarında bulunduğumuz seviyede eksiklerimiz var. Bunları tamamlamamız için burada sivil toplum örgütleriyle tanışıp kaynaşarak bu işleri en üst düzeye çıkarmak için bu yemeği düzenlemiş bulunmaktayız” dedi.
Belediye Başkanı Murat Orhan da “İlçemiz ürünlerini pazarlamanın esnaflığın tüccarlığın birçok organizasyonda ürünümüzün tanıtılmasında hep bir sacayakları vardı. Bu sacayaklarının birisi de Ticaret ve Sanayi Odası idi. Sizlere bu ilçede yaşayan insanların daha fazla gelir kazanmaları ve daha huzurlu yaşamaları için göstermiş olduğunuz çaba ve gayrete teşekkür edere bu toplantının devamını diliyorum” dedi.
İlçe kaymakamı Osman Yenidoğan, göreve yeni gelenlerin eskilerle birlikte tanışma ve kaynaşması açısından toplantının çok iyi bir başlangıç olduğunu vurgulayarak, “Zeytinyağı ambalajlama ve kayısı ile ilğili çalışmalarından dolayı Ticaret Odasına teşekkür ediyor ve bu kaynaşmanın devam etmesini istiyorum. Geçenlerde Nizip de 5.si Yapılan Zeytinyağı Akıl ve Güç birliği toplantısına katıldım. Orada Yaptığımız girişimler Zeytinyağı Akıl ve Güç Birliği toplantısının gelecek yıl 6 sı Mut’ta yapılmasına karar kıldık bununda müjdesini vereyim” dedi.
Büyük ilgi gören Bürokrasi tanışma ve Kaynaşma yemeği daha sonra sona erdi