'Alo, oğlunuz denize atladı'

İzmir'de, 17 yaşındaki genç, henüz bilinmeyen bir nedenle denize atladı. Deniz Polisinin sudan çıkardığı genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, denize atlayan gencin annesine telefonla ulaşarak, 'Oğlunuz denize atladı ama durumu iyi, hastaneye gelin' dedi.

'Alo, oğlunuz denize atladı'
Olay, gece saat 03.40 sıralarında Aslancak Vapur İskelesi önünde meydana geldi. B.Y. (17), henüz bilinmeyen bir nedenle denize atlayarak hayatına son vermek istedi. Çevrede balık tutan vatandaşlar bir kişinin denize atladığını görünce durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine botla gelen deniz polisi, genci boğulmaktan kurtardı. Olayın etkisiyle gözyaşlarına boğulan genç, olay yerine çağrılan ambulansa bindirildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan B.Y., tedavi altına alındı. B.Y.'nin ambulansa bindirilmesi sırasında bir polis memuru, ailesini aradı. Telefona çıkan B.Y.'nin annesine durumu anlatan polis, "Oğlunuzun durumu iyi. Yeni kıyafetler alarak hastaneye gelin" dedi. B.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Görgü tanıkları, B.Y.'nin bir süre sahilde oturduğunu, daha sonra ise bir anda kendisini denize attığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.