Duble yol tartışması

AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Mesut Yazan, Muğla İl Genel Meclisi'nde görüşülen duble yollar konusunda CHP'li meclis üyelerinin art niyetli oy kullandığını ileri sürdü.

Duble yol tartışması
CHP’lilerin verdiği ret oyununu doğru bulmadıklarını açıklayan Yazan, “CHP’li üyelerden bazıları da bunun yanlış olduğunu ve grup kararı olmasaydı duble yol ihalesine onay vereceğini söylediler. İnşallah bu yanlıştan dönerler” dedi.
AK Partili’li İl Genel Meclis üyesi Sebayi Yılmaz ile birlikte konuyu değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yazan, “Geçtiğimiz günlerde Muğla İl Genel Meclis üyelerimizin gündeminde olan Fethiye-Dalaman ve Muğla-Kale dubel yol projesi, İl Genel Meclisinde görüşülmüş ve reddedilmiştir. Buradaki reddeden 21 üye arkadaşımızın gerekçesi ise köylere yapılacak olan hizmete duble yola veremeyiz şeklinde olmuştur. Biz bu görüşü iki türlü yorumluyoruz, ya yıllardır devam eden AKP İktidarının duble yol projesini hiç bilmiyor ve araştırma gereği duymamış olmaları, yada art niyetli olmaları” diye konuştu.
CHP’li üyelerin art niyetli olduğunu düşünmek istemediğini kaydeden Mesut Yazan, şunları söyledi: “Çünkü Muğla’dan seçilmiş, Muğla halkının oyunu almış kişilerin, Muğla’ya hizmete hayır demelerine art niyet olarak düşünmek istemiyoruz. Eğer İl Genel Meclisi üyesi olduysanız, Muğla’da ve Türkiye’de yapılmış ve hala yapılmakta olan duble yolların, ne şekilde yapıldığını araştırmalarını beklerdik. Hizmet kesinlikle siyasetle bağdaştırılamaz, vatandaşa hizmet siyaset üstüdür. Seçimler geçmiştir, seçimlerden sonra yapılacak iş ise bu halka en iyi hizmeti nasıl yapacağınız olmalıdır”