Aksaray Belediyesi'nin yardım kampanyası

Aksaray Belediyesi, ilköğretim okullarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere önlük, ayakkabı ve kırtasiye yardımı yapıyor. Belediyenin 46 okulda yapacağı yardımların tutarının 49 bin lirayı bulacağı kaydedildi.

Yenimahalle İlköğretim Okulu'ndaki yardım dağıtımına Belediye Başkanı Nevzat Palta da katıldı. Okul Müdürü Şener Koç ve öğrenciler tarafından çiçekle karşılanan Başkan Palta, burada tespit edilen öğrencilere önlük, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Başkan Palta, 5 yıllık görev süresinde olduğu gibi bu yıl da okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzattıklarını belirterek, "Aksaray Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında da okullarımıza ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize imkânlarımız dâhilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediye olarak milli eğitimle koordineli bir şekilde okullardaki öğrencilerin ihtiyaçları tespit ediliyor. Okullardan gelen ihtiyaçlara göre belediyenin belirlediği limit içinde yardımcı oluyoruz." dedi.

Başkan Palta bu yıl 46 ilköğretim okulunda yardım dağıtacaklarını dile getirdi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Palta, öğrencilere nasihatlerde bulundu.