Asvaltsız yol kalmayacak

Hatay'ın Dörtyol İlçe Belediye Başkanı Fadıl Keskin, altyapı atağına geçen belediye ekiplerinin kanalizasyon döşeme ve asfaltlama çalışmalarında büyük ilerleme kaydettiğini söyledi.

Düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Keskin, göreve başladığı günden bu güne kadar ilçenin her yönden gelişip kalkınması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini anlattı.

İlçedeki yolların asfaltlanmasında yüzde 85'lik bir ilerleme sağladıklarını dile getiren Keskin, "Dörtyol bizimdir. Bu ilçeye en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden tüm ekiplerimizle var gücümüzle çalışacağız. İlçemizde asfaltsız yol bırakmayacağız. Çalışmalarımız kapsamında pazar yerini de değiştirdik. Böylece hem esnafımız hem de vatandaşımız rahatladı. Pazar yerindeki park sorununu da kısa sürede halledeceğiz." dedi.

Kanalizasyon döşeme çalışmalarının da devam ettiğini belirten Keskin, "Kanalizasyon döşenen evlerden gelen akıntılar büyük olduğu için ona göre bir çözüm ürettik. İlçemizde henüz arıtma tesisi yapılmadığından dolayı yer yer çukurlar açarak geçici rahatlık sağladık." diye konuştu.

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, görevde kaldığı sürece vatandaşlarla omuz omuza vererek daha iyi hizmetler üreteceğini de sözlerine ekledi.