Sınavı kazananları önceden bildi…

Haber 7'ye gelen ilginç mail !! haberi aynen aktarıyoruz:

Sınavı kazananları önceden bildi…
Bir okurumuz 6 Ekim’de gönderdiği mailinde Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi sınavını kazananları açıklıyorum diyerek şu isimleri sıralamıştı: “1 Tekstil bölümü: Gonca Şimşek, 2- İktisadi Programlar: Başak Doğan (işletme) 3- İktisadi Programlar: Dilek Gürcün (ulus.ilişkiler)” Sınavı kazananlar bu isimlerdi ama okurumuz mail gönderdiğinde sınav henüz yapılmamıştı.
Mailin geldiği gün Adnan Menderes Üniversitesi’nin web sitesini ziyaret ettiğimizde sınavın 7 Ekim’de yapılacağı ve 10 Ekim’de açıklanacağı belirtilmişti.

DİLEK GÜRCÜN TEK ADAY

Sitede sınava girmeye hak kazananların listesi de verilmişti. Üniversitenin resmi sitesinde 05.10.2009 tarihli ön değerlendirmede Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adaylar için yapılan ön değerlendirme tutanağında İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Mezunu Dilek Gürcün’ün sınava katılmaya hak kazındığı tutanakla tespit bildirildi.
İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Mezunu olarak sınava giren Dilek Gürcün’ün tek aday olmasının nedenini ise okurumuz şöyle açıkladı; "İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ve Siyasal Bilgiler Fakülteleri'nin ulusalararısı ilişkiler bölümü var. İlanlar çıkıldığında İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümü olarak çıkarılldı. Diğer okullardan gelen başvurular kabul edilmedi. Bu nedenle sınava tek girdi."

DÖRT KİŞİ SINAVA GİRMEYE HAK KAZANDI AMA...

İkinci tutanakta ise 10 adayın girdiği İ. İ. B. F veya muadili fakülte İşletme Böl. Mezunları içerisinden Bahar Gürdin, S. Vıcır Kocabıyık, Başak Doğan ve Baran Arslan’ın 7 Ekim’de yapılacak sınava girmeye hak kazandıkları duyuruldu. Ve kazanan isim okumuzun bildirdiği Başak Doğan'dır.

GEÇEN YIL DA GİRMEK İSTEMİŞTİ

Üçüncü tutanakta ise 15 kişinin girdiği Tekstil Müh. Böl Mezunları içinden Emrah Temel, Gonca Şimşek, Sanem Pak ve Suat Çetner’in sınava girmeye hak kazandığı duyuruldu. Okurumuz bu tahminiyle de üçte üç yapıyor ve Gonca Şimşek kazanıyor.

Tahmin yapan okurumuz bu yıl kazanan Gonca Şimşek’in geçen yıl da okula girebilmek için bayağı uğraştığını ama giremediğini aktardı. Okurumuz idari anlamda çeşitli sıkıntılar olduğunu da sözlerine ekledi.

Sınav 7 Ekim’de yapılacaktı ancak Haber 7 okuru sınavı kazananları 6 Ekim’de eposta ile bildirmişti.

Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla okurumuzun bildirdiği isimlerin sınavı kazandığını gördük.
İktisat Fakültesi Uluslar arası İlişkiler Mezunu adaylarından bir kişi sınava girdiği için onu tahmin etmek zor değildi ancak diğer bölümler için yapılan tahmin oldukça zor.