Trafik müfettişi bunu yaparsa...

Muğla'da bir otomobil, yoğun olduğu bir caddenin orta refüjüne park ederek trafiği aksattı. Özer Türk Caddesi'nde park ihlali yapan 48 EN 117 plakalı otomobilin sahibinin bir fahri trafik müfettişi olması ise görenleri iki kat şaşırttı.

Haşmet Akbilgin (52), arabasını orta refüje park ederek yolun bir kısmını kapattı. Kısa sürede olay yerine giden trafik ekiplerini görünce arabasına dönen Akbilgin, işlem yapılmasını engellemeye çalıştı. Akbilgin, fahri trafik müfettişi olduğunu beyan ederek ceza kesilmemesini istedi.

Akbilgin, "Arabamın freni boşalmış ve oraya çıkmış. İşimi bitirip geldiğimde oradaydı. Tamam, suçumu kabul ediyorum. Cezai işlem yapabilirsiniz ama ne olursunuz gazeteciler haber yazmasın" diyerek, bu defa basın mehsuplarını engellemeye çalıştı. Sonuçta Haşmet Akbilgin'e, hatalı park yapmaktan cezai işlem uygulandı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, "Fahri trafik müfettişi de bunu yaparsa ne olacak ? Biraz önce gelerek orta refüje park edip gitti. Daha sonra polisleri görünce hemen arabasını kaldırmaya çalıştı"diye konuştu.