SPOR / DÜNYAYA REZİL OLDUK!

Beşiktaş ile Tottenham arasında Olimpiyat Stadı'nda oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında iki kez elektrik kesintisi yaşandı.

Öncelikle, maçın 7. dakikasında Olimpiyat Stadı'nda elektrikler gitti. Maçın hakemleri takımları soyunma odasına gönderdi ve maç yaklaşık 20 dakikalığına durdu.

Bu süre zarfında taraftarlar cep telefonları ile görsel bir şölene imza attılar. Siyah-beyazlı taraftarlar, "Yeter Yıldırım Demirören" şeklinde tezahüratlarda bulunurken, bir süre sonra statta müzik yayını başladı. Problemin çözülmesinin ardından takımlar tekrar sahaya döndü. Ancak bu sefer de hakem, skorboarddaki sürenin yanlış olduğunu belirterek maçı başlatmadı. Yaklaşık 3 dakika içinde de bu problem çözüldü ve maç başladı.

UZATMALARDA TEKRAR KESİNTİ!

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında da, tekrar elektrikler gitti. Hakemler tekrar soyunma odasına giderken, kısa süreli elektrik kesintisinin ardından stat ışıklarının yeniden yanmasıyla kalan 2 dakikalık bölüm oynandı.

Öte yandan, elektrik kesintisinin sadece statta olmadığı ve bölgesel olduğu, jenaratörün aniden devreye girmemesi nedeniyle bir süre ara verilmek zorunda olunduğu belirtildi.