MAGAZİN / ŞEREF MESELESİ'NİN YİĞİT'İ KEREM BÜRSİN

Şeref Meselesi Pazar 20:00'de başlıyor!
Kanal D’nin başrollerini; Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Taner Turan, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Ahmet Dizdaroğlu, Şerif Erol ve Tilbe Saran’ın paylaştıkları, merakla beklenen yeni dizisi “Şeref Meselesi” Pazar günü saat 20:00'de Kanal D'de başlıyor!

Yapımını D Yapım’ın, yapımcılığını E. Ayşe Durmaz’ın üstlendiği, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, çekimlerine Ayvalık’ta başlanan ve İstanbul’un Balat semtinde devam eden dizinin konusu şöyle;

Yiğit (Kerem Bürsin) ve Emir (Şükrü Özyıldız) iki kardeştir. Yiğit çekici, hovarda ve dışadönük bir gençken,Emir Yiğit'in aksine dış görünüşünden ziyade aklına güvenen, zeki ve çalışkan bir gençtir. Her ne kadar dünyaları zıt olsa da, birbirine çok bağlı bu iki kardeşin hayatları, dedelerinin ölümünün ardından İstanbul’a taşınmalarıyla başka bir yön alacaktır.

Sürükleyici hikayesi ve kuvvetli oyuncu kadrosu ile izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday "Şeref Meselesi" Pazar günü saat 20:00'de başlıyor!

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle:
Yapım : D Yapım
Yapımcı : E. Ayşe Durmaz
Yönetmen : Altan Dönmez
Senaryo Uyarlama : Seray Şahiner
Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal
Görüntü Yönetmeni : Orkun Çatak
2.Yönetmen : Gökçen Usta Çaylar
Müzik : Salvatore Riccardi
: Yıldıray Gürgen
Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak
Oyuncular : Kerem Bürsin (Yiğit Kılıç), Şükrü Özyıldız (Emir Kılıç), Yasemin Allen (Sibel), Şükran Ovalı (Derya), Burcu Biricik (Kübra), Alma Terziç (Gül), Taner Turan (Sadullah), Uğur Uzunel (Selim), Baki Çiftçi (Ender), Kağan Uluca (Nihat), Sezin Bozacı (Neriman), Hakan Salınmış (Hakkı), Şebnem Doğruer (Fatma ), Ahmet Dizdaroğlu (Ayhan), Şerif Erol (Hasan) ve Tilbe Saran (Zeliha)