DİZİ / YÜKSEK GİRİŞ 3. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yüksek Giriş Dizisi 2. Bölüm özeti:

Cesur ile Kirve 6 yıldır tıp fakültesinde okumaktalar fakat halen birinci sınıflar. Tabii ailelerin bu durumdan haberleri yok. Ayrıca ev kirasını da hiç ödememektedirler. Hiçbir ortak özelliği olmayan bu iki ev arkadaşının tek ortak yönleri ikisinin de dersler ile hiç alakalarının olmamasıdır.

Apartmana yeni tanışan komşuları Ece ve Ayşegül'ün güzelliği ikilinin aklını başından alır. Ece'yi etkilemek isteyen Cesur hemen bir plan yaptı ve Ece'yi evine çağırdı. Kendisini olduğundan farklı göstermeye çalışsa da foyası çok geçmeden ortaya çıktı.

Umut Kurt

Cesur

25 yaşında. İzmirli. Yakışıklı, eğlenceli, espritüel, enerjik, hiperaktif, çapkın biri. Taklit yeteneği üst seviyede, taklit konusunda Allah vergisi bir yeteneğe sahip birisi. Altı senedir tıp fakültesinde okuyor ama hala birinci sınıfta. Ailesinin, özellikle babasının Cesur'un durumundan hiç haberi yok. Oğullarının doktor çıkmasını dört gözle bekliyorlar.

Sera Tokdemir

Ece

25 yaşında. Bursalı. Sade, duru bir güzelliği var. Zeki, kuralcı, titiz, inatçı, kontrol meraklısı, çok yoğun çalıştığı için sürekli dalgın. Bir bankada çalışıyor. İş hayatına erken yaşta atılmış. Doktor bir baba ile öğretmen bir annenin çocuğu.